SMÖGEN

Fritidsaktiviteter

Smögen och Sotenäs har västkustens bästa utbud av fritidsaktiviteter. Här kan ni bada på flera olika platser, ha ett härligt båtliv i en fantastisk skärgård, dyka och utforska den spännande världen under vattenytan. Eller också delta i utflykter såsom havsfisketurer, besöka utflyktsmål som Nordens Ark eller Utpost Hållö, spela golf på Sotenäs GK eller någon av de andra utmanande banorna som finns i närheten. Besöka simhallen eller använda gymmet eller någon av motionslederna.

Service på nära håll

Sotenäs kommun erbjuder service på nära håll. För barnen finns förskolor, grundskolor och gymnasium. Om du blir sjuk finns vårdcentral och apotek. Gästhamnen ligger nära om du får gäster som kommer med båt. Strosa runt och shoppa på bryggan eller ta dig en paus på något av alla och caféer och restauranger. Vill du vara kulturell så finns bibliotek, Folkets hus och bio.

Livets goda på Smögen

Till Smögen tar man sig enkelt med både buss och bil från hela Sverige. Ni kommer ha möjligheten till minst en parkeringsplats till er lägenhet. Med hjälp av reguljär båttrafik alternativt genom en skön promenad ligger Smögens hela utbud framför era fötter.