BRF Smögenboden 3

Golv

I sovrum, vardagsrum och kök läggs ekparkett.

Hall

Innanför ytterdörren läggs en praktiskt klinkeryta, i övrigt ekparkett.

Tak och väggar

Målas i ljusa färger i standardutförandet.

Köket

Köket har vita luckor och stommar från Marbodal eller motsvarande leverantör, samt bänkskiva i laminat. Samtliga lägenheter har diskmaskin, mikrovågsugn samt spis med glaskeramikhäll och inbyggnadsugn. De större lägenheterna har kyl och frys medan mindre lägenheter har kombinerade kyl/frysskåp.

Badrummet

Badrummet har golv med klinker och komfortvärme, kakel på väggarna och vitmålat tak. En kommod med tillhörande tvättställ ger förvaringsmöjlighet och över detta finns ett spegelskåp med belysning. Duschen avskiljs med en duschvägg av glas. En utrymmessparande kombitvättmaskin installeras, med undantag av hus F som har separat tvättmaskin och tumlare.

Uteplats/Balkong

Samtliga lägenheter kommer kunna njuta av härliga uteplatser alternativt balkong i syd- eller västerläge.

Teknik

Fläkten är en kombinerad köksfläkt och luftbehandlingsaggregat, som återvinner värmen i frånluften, s.k. enhetsaggregat. Lägenheten värms med vattenburen golvvärme.

Parkering

Under den inbjudande innergården ligger ett garage där du har din egen parkering och garaget nås via ditt trapphus. I garaget finns även utrymme för lägenhetsförråd samt cykelparkering.

ARKITEKTENS TANKAR

”Ambitionen har från projektets början varit att ta till vara på områdets unika karaktär och hjärta och gifta det med modern arkitektur. Vi har valt att jobba med fiskarsamhällets traditionella material, som harmoniserar med omgivningen och som möter en modern estetik, både exteriört och interiört.”

Jan Åkerblad på Arkitektbyrån Design, som har ritat Smögenmagasinets tidigare projekt, fortsätter nu med Brf Smögenboden 2.

”Det här är verkligen paradiset på Bohuskusten. Här finns klippor och hav men även folkvimmel och restauranger. Drömmen om sommar på kusten blir verklighet på Smögen”.