BRF Smögenboden 3

BRF Smögenboden 3

Smögenmagasinet lanserar nu det sista projektet i förvandlingen av halvön Kleven på Smögen. Ta chansen och förvärva ditt drömboende i Brf Smögenboden 3.

I ett unikt läge, i ett av Bohusläns mest kända kustsamhälle skapar vi bostäder med kvalitéer som för tankarna till genuina fiskelägen. Tre hus med återhållsam klassisk arkitektur omgivna av trygga, smala gränder i sann Smögenanda. Vita träfasader och en skala som tillsammans ger den rätta Västkustkänslan. Ett stenkast bort ligger Smögenbryggan, med sitt stora utbud av mat, nöjen och butiker. Samtidigt kan du njuta av det bästa den bohuslänska kustens storslagna natur har att erbjuda, med solvarma klippor och svalkande bad.

Brf Smögenboden 3 är ett idealiskt boende för dig som letar efter ett säsongsboende eller vill njuta av Smögen året om. Här erbjuds en varierad blandning av yteffektiva och stilrena lägenheter, med modern design. På de generösa uteplatserna njuter du av soliga dagar, eller ser kvällssolen sjunka ner bakom Smögens samhälle. På utrymmen med plats för avkoppling och samvaro. För din bekvämlighet har vi lagt ett parkeringsgarage under innergården, som du enkelt når med hissen i ditt trapphus.

Lägenheterna

GOLV

I sovrum, vardagsrum och kök läggs ekparkett.

HALL

Innanför ytterdörren läggs en praktiskt klinkeryta, i övrigt ekparkett.

TAK OCH VÄGGAR

Målas i ljusa färger i standardutförandet.

KÖKET

Köket har vita luckor och stommar från Marbodal eller motsvarande leverantör, samt bänkskiva i laminat. Samtliga lägenheter har diskmaskin, mikrovågsugn samt spis med glaskeramikhäll och inbyggnadsugn. De större lägenheterna har kyl och frys medan mindre lägenheter har kombinerade kyl/frysskåp.

BADRUMMET

Badrummet har golv med klinker och komfortvärme, kakel på väggarna och vitmålat tak. En kommod med tillhörande tvättställ ger förvaringsmöjlighet och över detta finns ett spegelskåp med belysning. Duschen avskiljs med en duschvägg av glas. En utrymmessparande kombitvättmaskin installeras, med undantag av hus F som har separat tvättmaskin och tumlare.

UTEPLATS/BALKONG

Samtliga lägenheter kommer kunna njuta av härliga uteplatser alternativt balkong i syd- eller västerläge.

TEKNIK

Fläkten är en kombinerad köksfläkt och luftbehandlingsaggregat, som återvinner värmen i frånluften, s.k. enhetsaggregat. Lägenheten värms med vattenburen golvvärme.

PARKERING

Under den inbjudande innergården ligger ett garage där du har din egen parkering och garaget nås via ditt trapphus. I garaget finns även utrymme för lägenhetsförråd samt cykelparkering.

ARKITEKTENS TANKAR

”Ambitionen har från projektets början varit att ta till vara på områdets unika karaktär och hjärta och gifta det med modern arkitektur. Vi har valt att jobba med fiskarsamhällets traditionella material, som harmoniserar med omgivningen och som möter en modern estetik, både exteriört och interiört.”

Jan Åkerblad på Arkitektbyrån Design, som har ritat Smögenmagasinets tidigare projekt, fortsätter nu med Brf Smögenboden 2.

”Det här är verkligen paradiset på Bohuskusten. Här finns klippor och hav men även folkvimmel och restauranger. Drömmen om sommar på kusten blir verklighet på Smögen”.

Köpprocess

FÖRSÄLJNING

Sommaren 2016 påbörjar vi försäljningen av våra 27 bostadsrätter. Inflyttning beräknas ske sommaren 2018. Vi hoppas att alla som är ute i tid skall hitta sitt drömboende i Brf Smögenboden 3.

FÖRHANDSAVTAL

Vi är godkända att teckna förhandsavtal, vilket betyder att vår ekonomiska plan och de garantier vi ställt upp har bedömts och godkänts så att endast mindre justeringar kan komma att ske när bostadsrättsföreningen tillträder husen. Förhandsavtalet ger en rättighet att bli medlem i bostadsrättsföreningen när den är bildad. Vi tar i samband med detta ut en förskottsbetalning som återbetalas om projektet mot all förmodan inte blir av.

TID ATT SÄTTA DIN EGEN PRÄGEL

För att göra din bostadsaffär enklare har lägenheterna utrustats med omsorgsfullt utvalda material och genomtänkta detaljer. Om du vill sätta din egen prägel på boendet finns det möjligheter att göra ändringar på standardutförandet. Du kommer i god tid få information om vilka valmöjligheter som finns, samt hur du ska gå tillväga. Dina valmöjligheter har tagits fram med största omsorg för att du ska trivas i ditt nya hem – redan från början.

UPPLÅTELSEAVTALET

När den ekonomiska planen slutligen har fastställts och godkänts av intygsgivarna, så registreras den hos Bolagsverket. Därefter tecknas upplåtelseavtalet, det avtal som ger er nyttjanderätt till bostaden och medlemskap i bostadsrättsföreningen.

SLUTBESIKTNING OCH INFLYTTNING

När byggnaden är färdigställd kommer en oberoende besiktningsman att anlitas som säkerställer att bostadsrättsföreningen fått den kvalitet som beställts och att allt är fackmannamässigt utfört. Ni kommer att erbjudas att delta i besiktningen, tillsammans med en representant för bostadsrättsföreningen. När slutbesiktningen är godkänd är det dags att betala kvarvarande del av insatsen. Preliminär inflyttning är sommaren 2018. Nu kan ni börja njuta av ert drömboende och av allt Smögen har att erbjuda.

Information

BRF SMÖGENBODEN 2

Säljstart: Sommaren 2016

Preliminär inflyttning: Sommaren 2018

Antal lägenheter: 27 lägenheter

Antal våningsplan: 2 och 3 våningar

Lägenhetsstorlekar: 1- 3 rum och kök

Lägenheternas yta: 37 – 80 m2

Preliminära priser:1:or från 1.800 mkr, 2:or från 2.375 mkr, 3:or från 2.950 mkr

Avgifter:1:or 1.800 kr/mån, 2:or 2.340 kr/mån, 3:or 2.890 kr/mån (Vatten, el och parkering tillkommer). Värme samt grundutbud för kabel-TV ingår

Uteplats: Samtliga lägenheter har en generös uteplats i markplan alt. balkong markplan alt. balkong i syd- eller västläge

Arkitektur: Småskaligt och modernt. Yteffektiva planlösningar

Intresseanmälan