BRF Smögenboden 3

BRF Smögenboden 3

Smögenmagasinet lanserar nu det sista projektet i förvandlingen av halvön Kleven på Smögen. Ta chansen och förvärva ditt drömboende i Brf Smögenboden 3.

I ett unikt läge, i ett av Bohusläns mest kända kustsamhälle skapar vi bostäder med kvalitéer som för tankarna till genuina fiskelägen. Tre hus med återhållsam klassisk arkitektur omgivna av trygga, smala gränder i sann Smögenanda. Vita träfasader och en skala som tillsammans ger den rätta Västkustkänslan. Ett stenkast bort ligger Smögenbryggan, med sitt stora utbud av mat, nöjen och butiker. Samtidigt kan du njuta av det bästa den bohuslänska kustens storslagna natur har att erbjuda, med solvarma klippor och svalkande bad.

Brf Smögenboden 3 är ett idealiskt boende för dig som letar efter ett säsongsboende eller vill njuta av Smögen året om. Här erbjuds en varierad blandning av yteffektiva och stilrena lägenheter, med modern design. På de generösa uteplatserna njuter du av soliga dagar, eller ser kvällssolen sjunka ner bakom Smögens samhälle. På utrymmen med plats för avkoppling och samvaro. För din bekvämlighet har vi lagt ett parkeringsgarage under innergården, som du enkelt når med hissen i ditt trapphus.

Intresseanmälan