BRF Smögenboden 2

Försäljning

Våren 2016 påbörjar vi försäljningen av våra 29 bostadsrätter. Inflyttning beräknas ske sommaren 2018. Vi hoppas att alla som är ute i tid skall hitta sitt drömboende i Brf Smögenboden 2.

Förhandsavtal

Vi är godkända att teckna förhandsavtal, vilket betyder att vår ekonomiska plan och de garantier vi ställt upp har bedömts och godkänts så att endast mindre justeringar kan komma att ske när bostadsrättsföreningen tillträder husen. Förhandsavtalet ger en rättighet att bli medlem i bostadsrättsföreningen när den är bildad. Vi tar i samband med detta ut en förskottsbetalning som återbetalas om projektet mot all förmodan inte blir av.

Tid att sätta din egen prägel

För att göra din bostadsaffär enklare har lägenheterna utrustats med omsorgsfullt utvalda material och genomtänkta detaljer. Om du vill sätta din egen prägel på boendet finns det möjligheter att göra ändringar på standardutförandet. Du kommer i god tid få information om vilka valmöjligheter som finns, samt hur du ska gå tillväga. Dina valmöjligheter har tagits fram med största omsorg för att du ska trivas i ditt nya hem – redan från början.

Upplåtelseavtalet

När den ekonomiska planen slutligen har fastställts och godkänts av intygsgivarna, så registreras den hos Bolagsverket. Därefter tecknas upplåtelseavtalet, det avtal som ger er nyttjanderätt till bostaden och medlemskap i bostadsrättsföreningen.

Slutbesiktning och Inflyttning

När byggnaden är färdigställd kommer en oberoende besiktningsman att anlitas som säkerställer att bostadsrättsföreningen fått den kvalitet som beställts och att allt är fackmannamässigt utfört. Ni kommer att erbjudas att delta i besiktningen, tillsammans med en representant för bostadsrättsföreningen. När slutbesiktningen är godkänd är det dags att betala kvarvarande del av insatsen. Preliminär inflyttningstid är sommaren 2018. Nu kan ni börja njuta av ert drömboende och av allt Smögen har att erbjuda.