BRF Smögenboden 2

BRF Smögenboden 2

Nya planlösningar

För att möta marknadens stora efterfrågan på mindre lägenheter har Hus C i Brf Smögenboden 2 omarbetats och innehåller nu attraktiva lägenheter om 1-1,5 rok.

Smögenmagasinet går nu vidare med nästa område, beläget i hjärtat av halvön Kleven på Smögen. Projektet innehåller två bostadsrättsföreningar. Där vi nu lanserar den första Brf Smögenboden 2. På tomten för Strannes f.d. Rökeri hittar du läget som är idealiskt för ditt nya boende. Havsnära med båtar, bad och med Smögenbryggans nöje inom räckhåll men ändå på tillräckligt avstånd för att ha lugn och ro. Området är uppbyggt på en liten platå, husen bildar en egen liten ”by” med fiskarsamhällets smala gränder och platser.  Arkitekturen knyter an till Smögens befintliga hus, med traditionella material och småskalighet.

På gården finns både lekplats för de små, pergola och sittplatser där man kan umgås med vänner och grannar i sann bohuslänsk grannanda.

Gårdsytorna kommer att utformas med lättskötta material som har anknytning till Bohuslän, såsom; granit, plattor, smågatsten samt planteringar med strandnära växter. Under husen finns ett garage med egen bilplats och hit tar du dig enkelt med hissen i ditt trapphus.

Intresseanmälan