BRF Smögenboden 1

Lägenheterna

–    SLUTSÅLD   –

Golv

I sovrum, vardagsrum och kök läggs ekparkett, med tillhörande list.

Hall

Innanför ytterdörren läggs ett praktiskt klinkergolv.

Tak och väggar

Målas i ljusa färger i standardutförandet.

Köket

Köket har vita luckor och stommar från Ballingslöv eller motsvarande leverantör, samt bänkskiva i laminat. Samtliga lägenheter har diskmaskin, kyl/frys, mikrovågsugn samt spis med glaskeramikhäll och ugn. Fläkten är en kombinerad köksfläkt och ventilationsaggregat, som återvinner värmen i frånluften, s.k. enhetsaggregat.

Badrummet

Badrummet har klinker på golv, kakel på väggarna och vitmålat tak. En utrymmessparande kombinerad tvättmaskin och torktumlare installeras och badrummet utrustas med komfortvärme i golvet samt handdukstork. En kommod med tillhörande tvättställ ger förvaringsmöjlighet och över detta finns ett spegelskåp med belysning. Duschen avskiljs med en duschvägg av glas.

Uteplats/Balkong

Alla 8 lägenheter har uteplats i två väderstreck i form av terrass eller balkong.

Parkering

Vardera lägenhet har en parkering i carport, där det även finns ett lägenhetsförråd.

ARKITEKTENS TANKAR

”Ambitionen har från projektets början varit att ta till vara på områdets unika karaktär och hjärta och gifta det med modern arkitektur. Vi har valt att jobba med fiskarsamhällets traditionella material, som harmoniserar med omgivningen och som möter en modern estetik, både exteriört och interiört.”

Jan Åkerblad på Arkitektbyrån Design, som har ritat Smögenmagasinets tidigare projekt, fortsätter nu med Brf Smögenboden 1 & 2.

”Det här är verkligen paradiset på Bohuskusten. Här finns klippor och hav men även folkvimmel och restauranger. Drömmen om sommar på kusten blir verklighet i Smögen”.