BRF Smögenboden 1

BRF Smögenboden 1

  –    SLUTSÅLD   –

BRF Smögenboden 1 är beläget på en av västkustens mest eftertraktade platser, mitt emot Smögenbryggan. Här finns allt som man kan önska sig av en sommarstad där man har närhet till allt – affärer, nöjen, bad och båtliv. Vill man sedan njuta av lugnet och så drar man sig tillbaka till sitt eget boende ute på Klevens Udde för en rofylld kväll på de generöst tilltagna uteplatserna.

I Brf Smögenboden 1 kan man verkligen njuta av det underbara livet vid havet. Tänk dig att vakna till solens strålar och ha klippor, båtar, bryggor och hav precis utanför   knuten. Ambitionen har från projektets början varit att ta till vara på områdets unika karaktär och kopplingen till Smögens välkända fiskebodar är tydlig.

Vi har valt traditionella material, som harmoniserar med omgivningen och som möter en modern estetik, både exteriört och interiört.

Lägenheterna har en genomgående hög standard och välgenomtänkta planlösningar. Från hallen når man det avskilda sovrummet och mot havssidan ligger kök och vardagsrum. Väggar och tak målas ljusa i standardutförandet. Innanför gipsen i innerväggarna sätts en träskiva, s.k. osb, vilket underlättar vid montering på vägg. Alla lägenheter har generösa balkonger eller terrasser i två väderstreck där man kan njuta av en härlig stund i solen. Bilen parkerar du alldeles intill ditt boende i carporten under terrassen. Naturligtvis byggs samtliga hus med åtanke på ett hållbart och energieffektivt boende.